ANTI-BIOGRAFIA

català

El quatre és un número molt important. Hi ha els quatre elements, els quatre genets de l’Apocalipsi, els quatre fantàstics, els Caçafantasmes, els germans Dalton, les Tortugues Ninja… les cadires tenen quatre potes (d’acord, els tamborets en tenen tres i també t’hi pots seure, però això no ve al cas), les hores tenen quatre quarts, els que queden quarts no pugen als podis i els podis és dir “polis” però amb el nas tapat (quants de vosaltres us heu tapat el nas i ho heu provat ara mateix?).

Vaja, hem perdut el fil… Ah, sí!

En el terreny musical, la màgia del quatre no podia ésser menys: els Beatles eren quatre. Il Divo també. Els Kiss, The Doors, els músics de Bremen, les Tortugues Ninja (sí, amics, hi ha haver una gira i un disc dels herois de mitja closca… cowabunga!!!)… Bé, amb tot aquest rotllo volem dir que els quartets molen. I si els cuartets molen, llavors The4men’s per força també. Que cantem a quatre veus des d’himnes Gospel fins a temes i medleys de Pop i de Rock i li fotem molta conya a tots la barreja, això rai. També resulta poc important que estimem i seguim l’estela marcada per grups com Golden Apple Quartet o Les Luthiers. Tampoc té gaire interès que comencéssim l’any 2011 ni que haguem gravat un parell d’EP’s y varis gingles per a publicitat. Ni tan sols és remarcable que haguem actuat per tota Catalunya. No, home, no! L’important és que som quatre.

Concretament, som l’Uri Mas (tenor / guitarra), en Kiko Juan (baríton), en Lluís Plaza (baríton) y l’Adrián Bernal (baix).


castellano

El cuatro es un número muy importante. Están los cuatro elementos, los cuatro jinetes del Apoca- lipsis, los cuatro fantásticos, los Cazafantasmas, los hermanos Dalton, las Tortugas Ninja… las sillas tienen cuatro patas (vale, los taburetes tres y también te puedes sentar, pero eso no viene al caso), las horas tienen cuatro cuartos, los cuartos tienen armarios y camas y éstos tienen cuatro patas (¡Ahá! ¡Probad de dormir en una cama de tres patas, listillos!).

En el terreno musical, la magia del cuatro no iba a ser menos: los Beatles eran cuatro. Il Divo también. Los Kiss, The Doors, los músicos de Bremen, las Tortugas Ninja (sí, amigos, pues hubo gira y disco de los héroes con caparazón… ¡cowabunga!)… Bueno, con todo este rollo os queremos decir que lo de los cuartetos mola. Y si los cuartetos molan, entonces The4men’s por fuerza también. Que cantemos a cuatro voces desde himnos Gospel hasta temas y medleys de Pop-Rock y le metamos muchísimo cachondeo a toda la mezcla es lo de menos. Poco importante resulta también que amemos y sigamos la línia trazada por grupos como Golden Apple Quartet o Les Luthiers. Tampoco es importante que empezáramos en 2011 ni que hayamos grabado un par de EP’s y varios gingles para publicidad. Ni tan siquiera es remarcable que hayamos actuado a lo largo y ancho de Cataluña. ¡Qué va, hombre! Lo realmente importante es que somos cuatro.

Concretamente, somos Uri Mas (tenor / guitarra), Kiko Juan (barítono), Lluís Plaza (barítono) y Adrián Bernal (bajo).

Anuncis